Paardendag

Mag je het al een traditie noemen? Wat ons betreft wel, want Bambuu was dit jaar voor de derde keer aanwezig bij de Harddraverij in Purmerend. Waar we in jaar één nog met z’n tweeën aanwezig waren (we waren officieel nog niet eens full time bezig), in jaar twee officieel met z’n vijven, waren we afgelopen donderdag officieel met 12 Bambuus vertegenwoordigd.

Als sub-sponsor mochten wij ons team onder het genot van een natje en een droogje de sfeer van de ‘paardendag’ laten proeven en dat hadden ze wel verdiend na een prachtige en succesvolle zomerperiode.

Van Bambuuque naar Cocktailparty

We begonnen de dag met een uitermate geslaagde lunchparty op ons dakterras. Waar we eerst van plan waren om net als vorig jaar een good old barbecue te organiseren, werden onze plannen overhoop gegooid toen we er achter kwamen dat onze bovenbuur ook een feestje gepland had. Omdat zij dit iets grootser aan wilde pakken hebben wij de hele organisatie met liefde uit handen gegeven en zonder spijt. Ik zeg hostesses, champagne, belegde luxe broodjes, cocktails, mini hamburgers, bediening op pumps en de ADE – DJ zorgde voor een relaxt beatje. Het prachtige weer maakte het helemaal af!

100.000 foto’s

Je kent het wel. Na zo’n middag en avond gaan er honderden foto’s via meerdere Whatsapp groepen, Facebook messenger, gedeelde fotoalbums en e-mail heen en weer. Dan is het altijd even schrikken, maar vooral nagenieten van een fantastisch feestje. Hieronder een kleine selectie foto’s. Helaas waren de andere 99.994 foto’s niet geschikt voor publicatie :)

Overtuigd van ons kunnen?
Laten we eens kennismaken!
Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om een afspraak in te plannen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Geschreven op:
14/9/2016
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Meer klanten uit jouw website?

Laat mij eens met je meedenken!

Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.

Bart Degeling
Partner / Consulent

06 - 10 88 10 99 (WhatsApp)
bart@bambuu.nl