Paardendag

Bas van Petten
Door:
Bas
Wednesday
14
September
2016
Bambuu Nieuws

Als sub-sponsor mochten wij ons team onder het genot van een natje en een droogje de sfeer van de ‘paardendag’ laten proeven en dat hadden ze wel verdiend na een prachtige en succesvolle zomerperiode.

Van Bambuuque naar Cocktailparty

We begonnen de dag met een uitermate geslaagde lunchparty op ons dakterras. Waar we eerst van plan waren om net als vorig jaar een good old barbecue te organiseren, werden onze plannen overhoop gegooid toen we er achter kwamen dat onze bovenbuur ook een feestje gepland had. Omdat zij dit iets grootser aan wilde pakken hebben wij de hele organisatie met liefde uit handen gegeven en zonder spijt. Ik zeg hostesses, champagne, belegde luxe broodjes, cocktails, mini hamburgers, bediening op pumps en de ADE – DJ zorgde voor een relaxt beatje. Het prachtige weer maakte het helemaal af!

100.000 foto’s

Je kent het wel. Na zo’n middag en avond gaan er honderden foto’s via meerdere Whatsapp groepen, Facebook messenger, gedeelde fotoalbums en e-mail heen en weer. Dan is het altijd even schrikken, maar vooral nagenieten van een fantastisch feestje. Hieronder een kleine selectie foto’s. Helaas waren de andere 99.994 foto’s niet geschikt voor publicatie :)

Arrow icon
Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.