Persbericht: Bambuu en Webreact intensiveren samenwerking

Bambuu neemt per 1 november alle marketing werkzaamheden van digital agency Webreact over.
Geschreven op:
3/11/2021

Strategisch marketingbureau Bambuu neemt per 1 november alle marketing werkzaamheden van digital agency Webreact over. Dat gebeurt na een lange periode van prettig en succesvol samenwerken. Zo is Webreact de bouwer van diverse websites van Bambuu klanten, waaronder Breinstein, Brantjes Makelaars en VAPRO. Anderzijds speelt Bambuu al langere tijd een rol in het oplossen van complexere marketingvraagstukken van Webreact klanten. 

Met het intensiveren van de samenwerking spelen beide partijen in op de consolidatiegolf in de markt die de laatste tijd in een stroomversnelling is geraakt. De stap om nog intensiever samen te werken, was geen grote en vooral een logische. 

Bas van Petten, mede-eigenaar van Bambuu, vertelt daarover: ’In de ruim zeven jaar dat wij actief zijn, werkten we met flink wat webdevelopment partijen samen. Hierdoor weten we goed wat de sterke en zwakke punten van veel organisaties zijn. Het is niet voor niets dat Webreact bij veel klussen bovenaan onze shortlist staat.’

Focus op waar je als bedrijf goed in bent

De voornaamste reden om de samenwerking te intensiveren? Zowel Bambuu als Webreact willen zich focussen op dat waar ze goed in zijn. Kelly Cambach, mede-eigenaar van Webreact, zegt daarover: ‘Marketing wordt steeds complexer. Daardoor is het voor ons niet logisch om dit aan te blijven bieden. Onze focus ligt bij UX en development en ook hier staat de ontwikkeling uiteraard niet stil. Omdat webdevelopment en marketing altijd hand in hand gaan, is het essentieel om beide aan te bieden. De intensievere samenwerking met Bambuu is daarom de ideale oplossing. Door onze krachten te bundelen ontstaat er een mooie driehoek tussen de klant, marketing en webdevelopment.’

Kennis delen zodat webontwikkeling en marketing beter op elkaar aansluiten

Een belangrijk onderdeel van de intensievere samenwerking is het delen van kennis. Bambuu en Webreact sparren met regelmaat over marktontwikkelingen, om zo webdevelopment en marketing nog beter op elkaar aan te laten sluiten. Bart Degeling, partner en consultant bij Bambuu, legt uit waarom dat zo belangrijk is: ‘We zien vaak dat de koppeling tussen marketing en webontwikkeling slecht georganiseerd is. Terwijl het één, in onze ogen, niet zonder het ander kan bestaan. Door onze intensieve samenwerking weten Bambuu en Webreact zeker dat die koppeling altijd optimaal is.’

Over Webreact

Webreact is een digital agency uit Beverwijk en ontwikkelt sinds 2010 vooruitstrevende websites die converteren. Het bureau combineert daarbij UX, development en hosting. Het team van specialisten creëert websites en digitale oplossingen die de online slagkracht van organisaties vergroot en succesvoller maakt. Klanten zijn André Kuipers, Race Planet, IDTV, Breinstein, ITQ en vele anderen.


Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant