Persbericht: Bambuu neemt belang in 'zusje' Lieke.Online

Bambuu BV heeft per november 2021 een belang van 30% genomen in Lieke.Online BV.
Geschreven op:
7/12/2021

Lieke.Online, onder bestuur van Michiel Middelhoven, verzorgt online marketing voor kleine en middelgrote bedrijven in Noord-Holland.

Bas van Petten: "Met Bambuu helpen we ambitieuze groeibedrijven met marketing strategie, regie en uitvoering. Dit zijn vaak bedrijven vanaf de 2 miljoen euro omzet en dit gaat breder dan alleen online. Lieke.Online focust op de groep tot 2 miljoen met vooral online uitdagingen. Denk o.a. aan social media, zoekmachine optimalisatie en -adverteren en e-mailmarketing."

Michiel is geen vreemde voor Bambuu. Al sinds de oprichting van Bambuu in 2013 zitten zij bij elkaar in hetzelfde pand en werken ze regelmatig samen. De laatste jaren werd dit steeds intensiever waardoor de stap om samen op te trekken in Lieke.Online BV een vrij logische was.

Michiel Middelhoven: "Lieke wil een prominente speler worden in Noord-Holland. Door de krachten te bundelen met Bambuu is de basis gelegd om dit doel sneller te behalen."

Bas van Petten: “Lieke.Online is ook een prima plek om jonge talentvolle marketeers een kans te bieden. Zij worden mede begeleid door de seniore krachten binnen Bambuu en een baan bij Bambuu kan worden meegenomen in het ontwikkelpad van deze mensen.”

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie groeibedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant