Persbericht: Bambuu neemt belang in 'zusje' Lieke.Online

Lieke.Online verzorgt online marketing voor kleine en middelgrote bedrijven in Noord-Holland.

Bas van Petten
Door:
Bas
Tuesday
7
December
2021
Bambuu Nieuws

Lieke.Online, onder bestuur van Michiel Middelhoven, verzorgt online marketing voor kleine en middelgrote bedrijven in Noord-Holland.

Bas van Petten: "Met Bambuu helpen we ambitieuze groeibedrijven met marketing strategie, regie en uitvoering. Dit zijn vaak bedrijven vanaf de 2 miljoen euro omzet en dit gaat breder dan alleen online. Lieke.Online focust op de groep tot 2 miljoen met vooral online uitdagingen. Denk o.a. aan social media, zoekmachine optimalisatie en -adverteren en e-mailmarketing."

Michiel is geen vreemde voor Bambuu. Al sinds de oprichting van Bambuu in 2013 zitten zij bij elkaar in hetzelfde pand en werken ze regelmatig samen. De laatste jaren werd dit steeds intensiever waardoor de stap om samen op te trekken in Lieke.Online BV een vrij logische was.

Michiel Middelhoven: "Lieke wil een prominente speler worden in Noord-Holland. Door de krachten te bundelen met Bambuu is de basis gelegd om dit doel sneller te behalen."

Bas van Petten: “Lieke.Online is ook een prima plek om jonge talentvolle marketeers een kans te bieden. Zij worden mede begeleid door de seniore krachten binnen Bambuu en een baan bij Bambuu kan worden meegenomen in het ontwikkelpad van deze mensen.”

Arrow icon
Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.