Samen alles eruit halen wat erin zit! 😊

Een succesvolle samenwerking ontstaat niet zomaar. Basisvereiste is dat samenwerkende bedrijven bij elkaar passen. Daarom kijkt Bambuu niet alleen kritisch naar wat ze doet, maar ook voor wie ze het doet. Dit vormt de basis voor succesvolle, leuke en inspirerende samenwerkingen!
Geschreven op:
6/6/2017

Aan de slag met de marketing. Mooi! Dat werd tijd! De komende periode gaan we samen flink werken aan de groei van je organisatie. Een succesvolle samenwerking ontstaat echter niet zomaar. Basisvereiste is dat samenwerkende bedrijven bij elkaar passen.

Daarom kijkt Bambuu niet alleen kritisch naar wat ze doet, maar ook voor wie ze het doet. We maken een zorgvuldige inschatting of een ondernemer bij ons past en andersom. Dit vormt de basis voor succesvolle, leuke en inspirerende samenwerkingen.

The Bambuu Sweetspot

Om onze inschatting objectiever te maken, hebben we een aantal uitgangspunten op schrift gezet. Niet in steen gebeiteld, maar wel een goede voorspeller van een succesvolle relatie.

Overeenkomsten tussen onze meest tevreden klanten. Ze:

  • zijn financieel gezond en voeren ‘bewezen’ producten en diensten - goede beoordelingen van hun opdrachtgevers zijn voor ons een belangrijke indicator.

  • hebben een unieke visie, kennis en ervaringen die echt iets toevoegen in het speelveld: het zijn de kennisleiders in hun markt.

  • worden geleid door een positief ingestelde, inspirerende ondernemer - die kan bijdragen, maar ook zeker zaken uit handen kan geven.

  • hebben een stevige groeidoelstelling (>10% per jaar) en ze werken vanuit een ambitieuze bedrijfsstrategie die gericht is op uitbreiding van de business.

  • hebben een echte lange termijn visie: ze willen structureel tijd en middelen investeren voor het bereiken van hun commerciële doelstellingen.

  • houden van het goede leven: onze successen vieren we het liefste samen met een goede lunch (of borrel) op een gezellig terras.

  • hebben vaak meer dan 10 FTE (in dienst of in netwerk) en meer dan € 1 MIO aan omzet.

En last but not least: het moet klikken! Wat we ook gaan doen, uiteindelijk komt het toch neer op een groep mensen die samen mooie dingen gaan doen.

We krijgen wel eens de vraag: "Betekent dit ook dat jullie soms klanten niet aannemen?". Zo is het. Niet omdat we niet van omzet houden. Integendeel. Maar we stoppen er allemaal een hoop energie in, dus laten we samen zorgen dat we alles eruit halen wat er in zit :D

Meer weten?

Meld jezelf (of iemand anders) aan voor gratis marketing kickoff met één van onze marketingadviseurs.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant