Samen alles eruit halen wat erin zit! 😊

Bart Degeling
Door:
Bart
Tuesday
6
June
2017
Bambuu Nieuws

Aan de slag met de marketing. Mooi! Dat werd tijd! De komende periode gaan we samen flink werken aan de groei van je organisatie. Een succesvolle samenwerking ontstaat echter niet zomaar. Basisvereiste is dat samenwerkende bedrijven bij elkaar passen.

Daarom kijkt Bambuu niet alleen kritisch naar wat ze doet, maar ook voor wie ze het doet. We maken een zorgvuldige inschatting of een ondernemer bij ons past en andersom. Dit vormt de basis voor succesvolle, leuke en inspirerende samenwerkingen.

The Bambuu Sweetspot

Om onze inschatting objectiever te maken, hebben we een aantal uitgangspunten op schrift gezet. Niet in steen gebeiteld, maar wel een goede voorspeller van een succesvolle relatie.

Overeenkomsten tussen onze meest tevreden klanten. Ze:

  • zijn financieel gezond en voeren ‘bewezen’ producten en diensten - goede beoordelingen van hun opdrachtgevers zijn voor ons een belangrijke indicator.

  • hebben een unieke visie, kennis en ervaringen die echt iets toevoegen in het speelveld: het zijn de kennisleiders in hun markt.

  • worden geleid door een positief ingestelde, inspirerende ondernemer - die kan bijdragen, maar ook zeker zaken uit handen kan geven.

  • hebben een stevige groeidoelstelling (>10% per jaar) en ze werken vanuit een ambitieuze bedrijfsstrategie die gericht is op uitbreiding van de business.

  • hebben een echte lange termijn visie: ze willen structureel tijd en middelen investeren voor het bereiken van hun commerciĂ«le doelstellingen.

  • houden van het goede leven: onze successen vieren we het liefste samen met een goede lunch (of borrel) op een gezellig terras.

  • hebben vaak meer dan 10 FTE (in dienst of in netwerk) en meer dan € 1 MIO aan omzet.

En last but not least: het moet klikken! Wat we ook gaan doen, uiteindelijk komt het toch neer op een groep mensen die samen mooie dingen gaan doen.

We krijgen wel eens de vraag: "Betekent dit ook dat jullie soms klanten niet aannemen?". Zo is het. Niet omdat we niet van omzet houden. Integendeel. Maar we stoppen er allemaal een hoop energie in, dus laten we samen zorgen dat we alles eruit halen wat er in zit :D

Meer weten?

Meld jezelf (of iemand anders) aan voor gratis marketing kickoff met Ă©Ă©n van onze marketingadviseurs.

Arrow icon
Bart Degeling
Bart Degeling
Consultant / Partner

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.