Samenwerking RealHosting biedt nog betere kwaliteit webhosting

Interessante aanbieding: gratis verhuisservice van jouw site t.w.v. €25,-
Geschreven op:
13/6/2016

Kwaliteit staat voorop bij Bambuu. Zo ook bij de hosting van websites van onze opdrachtgevers. Daarom werken we op dat gebied sinds kort samen met RealHosting. Tijd om ze aan je voor te stellen!

 

RealHostingRealHosting is gespecialiseerd in webhosting en domeinregistraties. Dat doen ze al vanaf 2001. Met een hecht team van enthousiaste professionals zijn zij klein genoeg om persoonlijk te blijven en groot genoeg om een betrouwbare partner te zijn. Iedere dag zijn ze bezig met kwaliteit en klanttevredenheid. Het is niet voor niets dat klanten RealHosting gemiddeld met een 9 waarderen!

Wat betekent de samenwerking voor jouw webhosting?

 

Overstappen van Bambuu naar RealHostingHeb je op dit moment de hosting van je website bij Bambuu ondergebracht, dan laten we je binnenkort weten of en hoe je overgezet wordt naar RealHosting. Dit zal geen gevolgen hebben voor de kosten, maar wel voor de kwaliteit. Die wordt alleen maar beter!

 

AanbiedingHeb je je hosting heel ergens anders lopen en wil je overstappen naar RealHosting? Dan hebben we een interessante actie voor je! Mogen wij de hosting van jouw site overzetten naar RealHosting, dan krijg je nu voor één website de verhuisservice cadeau t.w.v. €25,-. Daarbij krijg je de nog resterende maanden van je oude hostingpartij bij hen cadeau, dus geen dubbele kosten. Wil je gebruik maken van deze actie, laat het je Marketing Manager dan weten.

 

Een goede matchWaarom we eigenlijk met deze partij gaan samenwerken? Bas (één van onze eigenaren) legt het je graag uit: ‘Omdat steeds meer klanten hostingsvraagstukken bij ons neerleggen, zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons hierbij kan helpen. Een die past bij de groei en werkwijze van Bambuu en, belangrijker nog, de juiste service en kwaliteit kan bieden aan onze klanten. Nadat we ruim tien partijen vergeleken hebben, bleek RealHosting naadloos aan te sluiten aan het gewenste profiel. ‘

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met je Marketing Manager bij Bambuu!

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant