¡Vamos Valencia!

De wekker gaat, het is 1.30 uur en ik maak me klaar voor een nieuwe (werk)dag. Eerst koffie, het gaat een lange dag worden. Om 02.00 uur komt mijn collega de straat inrijden. Waar ik normaal de fiets naar kantoor pak gaan we vandaag carpoolen. We gaan namelijk naar: Valencia!

Ook dat is werken bij Bambuu. 4 dagen lang de zon in met collega's. Er is geen betere manier van teambuilding (wel een goedkopere).

Door:
Monday
20
June
2022
Fun

Een lang weekend met het hele bedrijf naar de zon, dat gebeurt natuurlijk niet bij veel bedrijven. Maar waarom doet Bambuu dit wel? Zoals Sietse tijdens zijn speech zei: ‘Omdat het kan. En het kan omdat jullie allemaal ONWIJS hard werken om onze klanten blij te maken’.

Naast dat wij als team het hele jaar hard beulen aan de meest toffe projecten van onze klanten was het ook tijd om een biertje (of twee) te drinken op ‘het einde’ van een toch wel spannende Corona periode. 

Een fietstocht door de stad, samen dineren en zwemmen in de Middellandse Zee. Dit is natuurlijk super tof maar het weekend was niet alleen voor fun bedoeld. Juist door het organiseren van uitjes als deze (in combinatie met een aantal teambuilding elementen zoals beachvolleybal en een inhoudelijke pubquiz) bouw je een basis voor een hecht team! Niks werkt beter dan mental support van je collega’s als je last hebt van vliegangst (yes, eigen ervaring ;)). Deze uitjes staan dus ook hoog op de prio lijst en willen wij het liefst jaarlijks organiseren.

Check hier onze after movie en wat foto's van dit heerlijke weekend weg.

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.