Varen in Amsterdam!

Het is weer vrijdag. De weekendplannen worden gedeeld en er heerst een relaxte sfeer op kantoor. Over de Sonos klinkt SlamFM en af en toe wordt er afgewisseld met knallers variërend van Jan Biggel tot De Sjonnies. De sfeer is voelbaar, want de vrijmibo komt er weer aan! Dit keer pakken we het OV, want we gaan varen in Amsterdam.

Het is weer vrijdag. De sfeer is voelbaar, want de vrijmibo komt er weer aan! Dit keer pakken we het OV, want we gaan varen in Amsterdam.

Marit Koning
Door:
Marit
Monday
25
July
2022
Fun

De zon schijnt en er hangt liefde in de lucht. We verzamelen op de Amsteldijk waar o.a. onze nieuwe collega komt aanlopen. Zij start in september en gaat gezellig mee om alvast kennis te maken met het team. En niet te vergeten, zij gaat haar arbeidsovereenkomst tekenen op de boot. Iets waar wij waarde aan hechten is dat iedereen zich onderdeel voelt van Bambuu en daarmee kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Allereerst worden alle drankjes koud gezet en proosten we op het samenzijn. Onderweg halen we bitterballen bij Ode aan de Amstel en zet ik de borrelplanken op tafel die ik 's middags heb opgehaald bij de slager.  Bourgondisch genieten!

Eenmaal terug aan wal lopen we naar het Rembrandtplein om daar nog een borrel te drinken in Tante Roosje. Er wordt gedanst, gefeest en het werd weer een avond om niet te vergeten (en de ochtend erna…).

Iedere vrijdag om 16:00 uur sluiten we onze laptop om samen nog wat te drinken en elkaar op een 'andere manier' te spreken. En eens in het kwartaal streven we ernaar om een vrijmibo te organiseren waarbij we een activiteit gaan doen, denk aan een barbecue, naar de bioscoop, een bierproeverij en nog veel meer moois in het vooruitzicht. Ohja! Ook gaan we ieder jaar een lang weekend weg met elkaar. Zo zijn we vorig jaar naar Valkenburg geweest en waren we in juni dit jaar naar Valencia. De data voor 2023 staan alweer in de agenda's!

Mijn vrienden thuis kijken er altijd van op als ik weer eens vertel dat ik met Bambuu wegga, maar voor mij is het echt een onderdeel van mijn werk. De combinatie van hard werken, maar ook veel leuke dingen doen met elkaar is mijns inziens goud. 

En om daarmee af te sluiten een dikke 'shout out' naar het team, want dankzij jullie is het iedere keer weer feest :)!

Arrow icon
Marit Koning
Marit Koning
Office Manager

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.