Webinar 'Hoe maak je een marketingplan' smaakt naar meer

Op 28 oktober verzorgden Nina en Sietse een webinar over ontwikkeling van een marketingplan. Klik hier om deze terug te kijken!

Sietse Kingma
Door:
Sietse
Thursday
28
October
2021
Bambuu Nieuws

Op 28 oktober verzorgden Nina en Sietse een webinar over ontwikkeling van een marketingplan. Veel mensen kennen hier wel formats voor, maar vaak blijft het abstract. Hoe doet Bambuu dit als marketingbureau? De timing is niet toevallig; veel bedrijven zijn nu bezig met plannen en budgetten voor 2022.

Nina en Sietse hebben een format uitgelegd, waarbij we terug redeneren vanuit lange termijn business goals. Die als het goed is worden bepaald door het leiderschapsteam. Vanuit daar ga je naar...

  1. lange termijn marketing prioriteiten
  2. bouwblokken voor het komende jaar
  3. actieplannen voor het komende kwartaal

Met een goede set aan KPI's en een strak - agile - kwartaalritme, manage je je marketinginspanningen richting de business goals. Klinkt logisch? Zeker, maar dan is het toch opvallend dat de ruime meerderheid van alle deelnemers:

  • wel een marketingplan zou willen hebben, maar er niet aan toekomt
  • geen duidelijke business prioriteiten meekrijgt
  • geen duidelijk budget meekrijgt

Werk aan de winkel dus!

Wil je het webinar terugzien, klik dan hier. Wil je dat we je helpen met het bepalen van de marketingprioriteiten volgend jaar? Vil dan hieronder het formulier in.


Arrow icon
Sietse Kingma
Sietse Kingma
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.