Zaaien @ Bambuu

Bas van Petten
Door:
Bas
Friday
7
April
2017
Bambuu Nieuws
De boertjes

Waar het vorige kwartaal in het teken stond van 'Zen' (rust in de organisatie, zorgen dat nieuwe mensen op de rit zijn, etc) zijn we er nu meer dan klaar voor om onze propositie en bijbehorende topmarketeers voor te stellen aan mooie MKB-bedrijven in de randstad. Kortom, we moeten voldoende afspraken hebben om ons verhaal dat hout snijdt te kunnen vertellen. Wij weten dat er dan een grote kans is dat we een succesvolle samenwerking kunnen opstarten. Kortom, zaaien.

Zoals doen gebruikelijk volgens de door ons gehanteerde Rockefeller Habits methodiek, benoem je niet alleen een thema, maar geef je dat thema ook handen en voeten. Zo stonden Sietse en ik vanochtend in tuinbroek, laarzen, gieters en schepjes klaar om het team welkom te heten. In een presentatie van een klein uur wezen wij de mensen op de belangrijkste prioriteiten dit kwartaal en het belangrijkste stuurgetal. 36 afspraken bij doelgroepklanten. Dit stuurgetal verbeelden we met 36 potjes aarde waar uiteindelijk 36 prachtige plantjes of bloemetjes dienen te gaan groeien.

Help jij onze doelstelling te halen? 

Veel van onze klanten komen via klanten of andere mensen in ons netwerk. Ken jij nog bedrijven waar onze propositie naadloos aan lijkt te sluiten? Schroom dan niet om ons te tippen of beter nog te introduceren. Een goede tip of introductie is goud waard, dus wij belonen jou als ambassadeur dus gortig ;) Schakel via jouw contactpersoon bij Bambuu of bel/app/mail onze Bart via 06 - 10 88 10 99 of bart@bambuu.nl.

Arrow icon
Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.