Zaaien @ Bambuu

Het is aan! Heden ochtend trapte wij het nieuwe kwartaal af in tuinbroek bijpassend gerij. Het thema voor de komende 12 weken is 'Zaaien'.
Geschreven op:
7/4/2017
De boertjes

Waar het vorige kwartaal in het teken stond van 'Zen' (rust in de organisatie, zorgen dat nieuwe mensen op de rit zijn, etc) zijn we er nu meer dan klaar voor om onze propositie en bijbehorende topmarketeers voor te stellen aan mooie MKB-bedrijven in de randstad. Kortom, we moeten voldoende afspraken hebben om ons verhaal dat hout snijdt te kunnen vertellen. Wij weten dat er dan een grote kans is dat we een succesvolle samenwerking kunnen opstarten. Kortom, zaaien.

Zoals doen gebruikelijk volgens de door ons gehanteerde Rockefeller Habits methodiek, benoem je niet alleen een thema, maar geef je dat thema ook handen en voeten. Zo stonden Sietse en ik vanochtend in tuinbroek, laarzen, gieters en schepjes klaar om het team welkom te heten. In een presentatie van een klein uur wezen wij de mensen op de belangrijkste prioriteiten dit kwartaal en het belangrijkste stuurgetal. 36 afspraken bij doelgroepklanten. Dit stuurgetal verbeelden we met 36 potjes aarde waar uiteindelijk 36 prachtige plantjes of bloemetjes dienen te gaan groeien.

Help jij onze doelstelling te halen? 

Veel van onze klanten komen via klanten of andere mensen in ons netwerk. Ken jij nog bedrijven waar onze propositie naadloos aan lijkt te sluiten? Schroom dan niet om ons te tippen of beter nog te introduceren. Een goede tip of introductie is goud waard, dus wij belonen jou als ambassadeur dus gortig ;) Schakel via jouw contactpersoon bij Bambuu of bel/app/mail onze Bart via 06 - 10 88 10 99 of bart@bambuu.nl.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant