Reeleezee

Bambuu heeft in samenwerking met Studiodock de vernieuwde strategie uitgerold voor de nieuwe positionering van Reeleezee.

Reeleezee

Bambuu heeft in samenwerking met Studiodock de vernieuwde strategie uitgerold voor de nieuwe positionering van Reeleezee.
Reeleezee
Case Study

Vernieuwde strategie uitgerold voor de nieuwe positionering van Reeleezee.

Reeleezee vereenvoudigt de financiële processen (o.a. boekhouden, kassasystemen) voor ondernemers (ZZP en MKB) en de dienstverlening van accountants voor ondernemers met de lancering van een nieuwe baanbrekende app, een vernieuwde website én gelijktijdig een vereenvoudiging van het abonnementenmodel.

Samen met Studiodock heeft Bambuu gesleuteld aan het stevige marketingfundament dat er al stond. De buyer journeys van de diverse marketingdoelgroepen zijn geanalyseerd en verder geoptimaliseerd, van oriëntatie tot aankoop en gebruik. Het resultaat is een nieuw hoofdstuk in het bestaan van Reeleezee met een volledige nieuwe positionering, vernieuwd digitaal fundament en grootschalige landelijke campagne in september 2019. Dat heeft niet alleen een directe impact, het resulteert ook in een marketingoplossing voor de lange termijn. Samen met Studiodock en de marketingteam van Reeleezee is er in twaalf maanden tijd gewerkt aan nieuwe positionering, website, vindbaarheid-strategie, thought leadership en CRO-optimalisatie.

Branding & aansturen op conversie

Reeleezee heeft een video gelanceerd met als doel de doelgroep bekend maken met de vernieuwde positionering. De eerste fase van de campagne bestond dan ook uit het promoten van deze video op diverse kanalen zoals Google, Facebook, LinkedIn en Youtube. Dit resulteerde direct in een enorm bereik op de nieuwe website. In de tweede fase sturen wij aan op directe conversies door middel van o.a. retargeting- en display campagnes. Met de hulp van Epidemie is er een krachtige ambassadeurs video ontwikkeld om het verhaal extra kracht bij te zetten.

Studiodock, Sergo Kraljev:

"Naast de nieuwe look en feel is er intensief gewerkt aan een vernieuwde website onder de motorkap. Sitesnelheid en mobiele gebruikservaring zijn continu speerpunten geweest in het proces waarbij Bambuu verantwoordelijk is voor strategie en Studiodock voor de onderliggende techniek. Het verbeterde technische fundament draagt verder bij aan de vernieuwing van Reeleezee."

"Reeleezee is een sterk merk in de wereld van online boekhouden en online kassasystemen (Cashr) voor Nederlandse ondernemers en accountants. Onze kernwaarden zijn innovatie, eenvoud, gemak en servicegerichtheid - we willen de gebruikersbeleving bij ondernemers en accountants optimaliseren. Samen met Studiodock en Bambuu hebben wij onze kernwaarden vertaald in relevante oplossingen voor onze klanten zoals een nieuwe app, vernieuwde interface van de applicatie, een vereenvoudigd abonnementenmodel en een nieuwe campagne: Supporter van ondernemers."

Ties Arts
Ties Arts
Algemeen Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.