Bambuu ūüíö Indeed

Als partner van Indeed bieden wij onze klanten een aantal voordelen:

Tot 7,5% meer bereik (sollicitanten) via betaalde producten
Betere resultaten door toegang tot speciale tools en trainingen
Ontzorging: Indeed specialist die meekijkt bij de campagnes
Ons werk
Arrow-icon

Bonus: Gratis Download

Strategisch geschreven vacatures trekken de beste kandidaten aan. Op deze krappe arbeidsmarkt is het dus noodzakelijk om dat op orde te hebben. Samen met Indeed hebben wij 10 tips voor je op een rijtje gezet waarmee je jouw vacatureteksten naar een hoger niveau brengt.

Download hem nu
Arrow icon
WORKSHOPS

Alle nodige input ophalen uit jullie team & sparren over mogelijke strategie√ęn. We gebruiken fysieke canvassen & post-its, die we samen gaan invullen.

DESKRESEARCH

We analyseren jullie marketingaanpak, ori√ęntatiegedrag van de doelgroep, buyer journeys, concurrentie en marktontwikkelingen.

PLANVORMING

Maatwerk strategie en aanvalsplan voor jullie onderneming. Van grote lijn tot aan 'wat moet er morgen gebeuren en door wie?'.

Maak je nog geen gebruik van Indeed?

Hieronder de belangrijkste redenen om dit wel te doen:

1
Groot bereik van kandidaten (ook niet actieve zoekers)

Indeed is de meest gebruikte vacaturesite ter wereld en in Nederland. Naast actief zoekende heeft Indeed ook veel latente zoekers op de site. Bijvoorbeeld om een salarischeck te doen of gewoon te kijken wat er in de markt te halen is. Daarnaast beschikt Indeed over een uitgebreide database met profielen waar mogelijk jullie nieuwe werknemer te vinden is.

2
Effici√ęnt werkproces

Indeed biedt krachtige tools om het wervingsproces te stroomlijnen en te vereenvoudigen. Makkelijk vacatures beheren, publiceren en automatiseren? Dit kan allemaal op een gebruiksvriendelijke manier zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

3
Kostenbesparend

Door de betaalde functionaliteiten van Indeed in te zetten is de kans om een kwalitatieve match nog groter. En kun jij duurdere alternatieven links laten liggen.

4
Samenwerkingsvoorstel voor uitrol van de strategie door Bambuu 

Meer informatie over wat Indeed jou kan opleveren?

Bas van Petten
Directeur

Plan dan een vrijblijvende call in met Bas van Petten.

Of bereken direct hoeveel sollicitaties je extra krijgt door Indeed via Bambuu te laten lopen.