Abma Schreurs lanceert Notaris Bas

Een voordelig alternatief voor basisaktes

Notaris Bas is een productlijn van Abma Schreurs Notarissen. Voor een beperkt aantal, veel gevraagde notarisdiensten biedt Bas de vertrouwde Abma Schreurs kwaliteit tegen een zeer scherp tarief.

Samen met Bambuu en Raadhuis hebben we een uniek en krachtig concept neergezet.

Mado van den Brand
Directeur Bedrijfsvoering Abma Schreurs

Notaris Bas is de nieuwste aanwinst van Abma Schreurs Notarissen met een eigen website en online dienstverlening. Notaris Bas richt zich op de basisaktes, waarbij de situatie waarvoor de akte wordt opgesteld niet zo spannend is. Er is dus geen sprake van bijzondere voorwaarden en er zijn geen specifieke zaken van toepassing waarvoor speciale regels gelden. Hierdoor kan Notaris Bas de notaris diensten voor een zeer scherp tarief aanbieden met de vertrouwde Abma Schreurs kwaliteit.

Om dit nieuwe concept tot een succes te maken, werd Bambuu gevraagd mee te denken in concept en uitvoering. Notaris Bas en de bijbehorende communicatiemiddelen moest en een persoonlijke en goedkope, doch kwalitatieve uitstraling krijgen en uiteraard moest Notaris Bas zelf een gezicht krijgen! Al snel besefte wij dat we naast onze online marketing skills een bureau nodig hadden om mee te denken in concept en design. In dit soort gevallen komen wij al snel terecht bij onze premium partner Raadhuis. Dankzij hen is Notaris Bas een hippe man geworden die jou kan helpen bij iedere vraag die je hebt op het gebied van hypotheekaktes, leveringsaktes, samenlevingscontracten het oprichten van een BV.

Kijk snel op de site van Notaris Bas!

Meer van onze werkwijze ontdekken?

Bekijk ook deze voorbeelden:

Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant