Bambuu officieel partner The Feedback Company

Het is natuurlijk geen geheim dat onafhankelijke reviews van afnemers van jouw dienst of product steeds belangrijker worden om vertrouwen te winnen bij nieuwe potentiële kopers. Wij adviseren daarom regelmatig in zee te gaan met een onafhankelijk platform hiervoor.

In Nederland zijn, vooral voor dienstverleners, The Feedback Company en Klantenvertellen de bekendste onafhankelijke reviewsystemen. Welke partij je kiest maakt eigenlijk niet heel veel uit, maar wat wij wel weten is dat onze klanten als officieel partner een financieel voordeel krijgen als ze kiezen voor The Feedback Company. Daarnaast helpen wij onze klanten natuurlijk bij de implementatie hiervan in de marketingstrategie. Denk hierbij aan het verzamelen van de reviews (wanneer en hoe vraag je hiernaar?) en het gebruiken van de reviews in de communicatie (hoe plaatsen op de site en andere communicatie-uitingen?).

Ben je klant bij Bambuu (of wil je klant worden ;)), vraag dan een proefperiode aan via het formulier achter deze link. Vul bij partner ‘Bambuu’ in en neem contact met ons op voor verdere afhandeling.

Overtuigd van ons kunnen?
Laten we eens kennismaken!
Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om een afspraak in te plannen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Geschreven op:
20/8/2016
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Meer klanten uit jouw website?

Laat mij eens met je meedenken!

Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.

Bart Degeling
Partner / Consulent

06 - 10 88 10 99 (WhatsApp)
bart@bambuu.nl