Bambuu officieel partner The Feedback Company

Het is natuurlijk geen geheim dat onafhankelijke reviews van afnemers van jouw dienst of product steeds belangrijker worden om vertrouwen te winnen bij nieuwe potentiële kopers. Wij adviseren daarom regelmatig in zee te gaan met een onafhankelijk platform hiervoor.
Geschreven op:
20/8/2016

In Nederland zijn, vooral voor dienstverleners, The Feedback Company en Klantenvertellen de bekendste onafhankelijke reviewsystemen. Welke partij je kiest maakt eigenlijk niet heel veel uit, maar wat wij wel weten is dat onze klanten als officieel partner een financieel voordeel krijgen als ze kiezen voor The Feedback Company. Daarnaast helpen wij onze klanten natuurlijk bij de implementatie hiervan in de marketingstrategie. Denk hierbij aan het verzamelen van de reviews (wanneer en hoe vraag je hiernaar?) en het gebruiken van de reviews in de communicatie (hoe plaatsen op de site en andere communicatie-uitingen?).

Ben je klant bij Bambuu (of wil je klant worden ;)), vraag dan een proefperiode aan via het formulier achter deze link. Vul bij partner ‘Bambuu’ in en neem contact met ons op voor verdere afhandeling.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant