Bambuu promoveert naar de middelgrote categorie Emerce100

Strategisch marketingbureau Bambuu heeft voor het vierde jaar op rij een plek veroverd in de top van de Emerce100-lijst.

Strategisch marketingbureau Bambuu heeft voor het vierde jaar op rij een plek veroverd in de top van de Emerce100-lijst.

Anoek Haisma
Door:
Anoek
Friday
26
April
2024
Bambuu Nieuws

Dit jaar is Bambuu gestegen naar de categorie van Middelgrote Digital Marketingbureaus, met een tweede plaats als resultaat. Een prestatie waar we als team enorm trots op zijn.

De Emerce100 is een onafhankelijk overzicht van de best beoordeelde ondernemingen in marketing en digital, gebaseerd op imago-onderzoek onder beslissers. Ook in 2024 zijn er honderden organisaties beoordeeld op criteria als service, prijs, kwaliteit en innovatie. 

Erik Dijkman, Algemeen Directeur van Bambuu, zegt hierover:

"Deze beloning is vooral een dikke waardering en erkenning voor het hele Bambuu team. Jaar op jaar staan we in de Emerce100 en dat betekent tevreden klanten. Ze zeggen weleens, je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Nou dat blijkt. Het team presteert jarenlang op hoog niveau en dat waarderen onze prachtige opdrachtgevers ook. En dan ook nog deze promotie. Een speciale dank aan alle klanten die hebben gestemd, dit motiveert enorm!"

De Emerce100 verscheen dit jaar voor de 19e keer en is weer te bekijken op Emerce.nl.

Arrow icon
Anoek Haisma
Anoek Haisma
Marketeer

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.