Bambuu verhuist naar ‘het kantoor van de toekomst’

Purmerend, 1 december 2022 – Het Purmerendse marketingbureau Bambuu is op 25 november verhuisd naar een twee keer zo groot pand. Dit ‘kantoor van de toekomst’ is helemaal ingericht op samenwerking tussen de 40 medewerkers en hun opdrachtgevers.

Het Purmerendse marketingbureau Bambuu is op 25 november verhuisd naar een twee keer zo groot pand. Dit ‘kantoor van de toekomst’ is helemaal ingericht op samenwerking tussen de 40 medewerkers en hun opdrachtgevers.

Lennie Overman
Door:
Lennie
Tuesday
20
December
2022
Bambuu Nieuws

Het pand aan de Wielingenstraat 6 werd te krap voor het steeds groter wordende team van Bambuu. Bovendien wilde het bedrijf een kantoor betrekken dat veel beter geschikt is voor samenwerkingsprojecten en voor het houden van events. 

“Het nieuwe pand is eigenlijk meer een ontmoetingsplek dan een kantoor. Er zijn natuurlijk ook bureaus in het nieuwe pand, maar de focus ligt meer op plekken waar je kunt samenwerken aan projecten. In 700m2 is het kantoor van de toekomst ontwikkeld. Wij geloven dat dit model kan staan voor de toekomst van samenwerken”, zegt Bas van Petten, algemeen directeur van Bambuu.

“Qua ruimte en capaciteit gaan we er flink op vooruit, maar het aantal echte bureaus blijft ongeveer hetzelfde. Het is wel bijzonder dat we in een tijd van hogere energiekosten en een mogelijke recessie naar een ander pand gaan, maar daar zijn we niet bang voor”, aldus Van Petten.

“We hebben in samenspraak met StyleOver, projectinrichter, gekozen voor een stijl waarbij het huiselijke wordt gecombineerd met industrieel en dat plus een vleugje hotel chique. Daarbij hebben we ervoor gekozen om een aantal ware eyecatchers te verwerken om een blijvende indruk achter te laten bij de mensen die ons kantoor bezoeken. We zijn onwijs blij met het eindresultaat en ik hoop dat we erin zijn geslaagd om een heel fijne sfeer en werkplek neer te zetten”, stelt office manager Marit Koning.

Eén vergaderruimte is in het nieuwe pand ingericht voor grote teamsessies. Deze ruimte kan ook worden benut voor het geven van workshops.

Opvallend is dat het nieuwe kantoorpand van Bambuu naast het oude pand is gevestigd. Het nieuwe adres is Wielingenstraat 10A in Purmerend.

Foto:15twelve, Joeri Postma

Arrow icon
Lennie Overman
Lennie Overman
Bureau Manager

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.