Bambuu winnaar Beste (Thuis)Werkgever van 2020

Bambuu komt als winnaar uit de bus in de regio Noord-Holland.
Geschreven op:
16/3/2021

Het jaar 2020 gaat de boeken in als een bijzonder jaar. We hebben ons met zijn allen flink moeten aanpassen aan de nieuwe situatie. Thuiswerken werd de nieuwe norm, hele kantoorinventarissen werden meegenomen naar huis en alle meetings werden verschoven naar Google Hangouts of Zoom. We probeerden onze klanten optimaal te blijven bedienen zonder dat zij verschillen zouden merken in onze nieuwe manier van werken.

Bij Bambuu hechten we veel belang aan het geluk van onze medewerkers. En ondanks dat iedereen thuis zat, probeerden we toch altijd het contact met elkaar te behouden. Zo hebben we verschillende (digitale) initiatieven georganiseerd om de sfeer in het team te houden; digitale VrijMiBo's, een Bingo, Escape Room en natuurlijk het onderlinge, informele contact hebben hieraan bijgedragen.

Regiowinnaar Noord-Holland

Gisteren was de prijsuitreiking en zijn wij samen met Kartent, Omring en Woonwaard als winnaars uit de bus gekomen in de regio Noord-Holland.

Dat we nu de regiowinnaar zijn van de Beste (Thuis)Werkgever van 2020 maakt ons extra trots. Het laat ons zien dat niet alleen onze klanten tevreden zijn gebleven in deze uitzonderlijke situatie, maar dat ook de medewerkers plezier zijn blijven houden in hun werk. En dat is één van onze speerpunten als organisatie. Een gelukkige medewerker functioneert het beste en kan de beste resultaten behalen, dus voor een collega die even niet zo lekker in zijn vel zat, was ook ruimte. Collega’s gingen even bij elkaar langs en maakten samen een ommetje. Dat deden we in 2020, maar doen we nog steeds.

Meer over deze prijs of het hele persbericht lezen? 👉 Check de site van Zo Werkt Het.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant