Bambuu winnaar Beste (Thuis)Werkgever van 2020

Het laat ons zien dat niet alleen onze klanten tevreden zijn gebleven in deze uitzonderlijke situatie, maar dat ook de medewerkers plezier zijn blijven houden i

Raymond Kingma
Door:
Raymond
Tuesday
16
March
2021
Bambuu Nieuws

Het jaar 2020 gaat de boeken in als een bijzonder jaar. We hebben ons met zijn allen flink moeten aanpassen aan de nieuwe situatie. Thuiswerken werd de nieuwe norm, hele kantoorinventarissen werden meegenomen naar huis en alle meetings werden verschoven naar Google Hangouts of Zoom. We probeerden onze klanten optimaal te blijven bedienen zonder dat zij verschillen zouden merken in onze nieuwe manier van werken.

Bij Bambuu hechten we veel belang aan het geluk van onze medewerkers. En ondanks dat iedereen thuis zat, probeerden we toch altijd het contact met elkaar te behouden. Zo hebben we verschillende (digitale) initiatieven georganiseerd om de sfeer in het team te houden; digitale VrijMiBo's, een Bingo, Escape Room en natuurlijk het onderlinge, informele contact hebben hieraan bijgedragen.

Regiowinnaar Noord-Holland

Gisteren was de prijsuitreiking en zijn wij samen met Kartent, Omring en Woonwaard als winnaars uit de bus gekomen in de regio Noord-Holland.

Dat we nu de regiowinnaar zijn van de Beste (Thuis)Werkgever van 2020 maakt ons extra trots. Het laat ons zien dat niet alleen onze klanten tevreden zijn gebleven in deze uitzonderlijke situatie, maar dat ook de medewerkers plezier zijn blijven houden in hun werk. En dat is één van onze speerpunten als organisatie. Een gelukkige medewerker functioneert het beste en kan de beste resultaten behalen, dus voor een collega die even niet zo lekker in zijn vel zat, was ook ruimte. Collega’s gingen even bij elkaar langs en maakten samen een ommetje. Dat deden we in 2020, maar doen we nog steeds.

Meer over deze prijs of het hele persbericht lezen? 👉 Check de site van Zo Werkt Het.

Arrow icon
Raymond Kingma
Raymond Kingma
Lead Marketeer

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.