Daten is weten, toch?

Geschreven op:
24/1/2019

Een groot persoon zei ooit: Daten is Weten. En zo is het, kom ik sinds kort ook achter. Privé heb ik er weinig ervaring mee, want ik ben gelukkig met een hele leuke partner. Maar zakelijk daten is leuk en fun, dat doen we hier graag. Ik leer nieuwe personen, bedrijven en partners kennen. Het is inmiddels een verrijking binnen mijn netwerk. We groeien hier als kool en ik werk dagelijks met fijne collega’s aan toffe MKB-bedrijven. Wat we doen? Uiteindelijk kan je zeggen dat we blijvend marketingbeleid optuigen. Vaag? Kan zijn. Beter gezegd: in no-time een marketingmachine ontwikkelen bij mooie opdrachtgevers en daarmee onderscheidend zijn. Niet zomaar een campagne aan of uitzetten maar werken vanuit een gezamenlijk plan. Voor iedereen wel zo overzichtelijk. Als je het nog niet gedaan hebt, check onze cases zou ik zeggen.

Dit kwartaal staat bij ons in het teken van First Dates, geïnspireerd door het gelijknamige TV-programma. Dit omdat we continu behoefte hebben aan goede dates met potentiële medewerkers (marketeers en strategen), klanten en/of samenwerkingspartners. Zo heb ik een aantal dates mogen voeren: gisteravond nog heerlijk gegeten in een goed restaurant in Rotterdam met een toffe zakelijke date. Deze week een aantal dates mogen ondergaan tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. En de laatste dagen bij ons op kantoor drie dates gehad met potentiële nieuwe collega’s. Ik leer mensen kennen, mijzelf te ontwikkelen en hoor nieuwe dingen. Wist jij dat er zelfs een zakelijke app is voor Daten? Nee ik ook niet, gehoord van een date. Zie je; het werkt. Kom op, let’s date!

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant