Persbericht: Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) kiest voor Bambuu

Vanaf 1 april 2020 brengt DVC (Dokkumer Vlaggen Centrale) zijn marketingactiviteiten onder bij marketingbureau Bambuu. Samen met projectmanager Munt Media en webdeveloper YPA (Your Personal Agency) gaat Bambuu met de marketing van DVC aan de slag.
Geschreven op:
28/4/2020
Fabian Slosse: ‘DVC zit al 80 jaar in de vlaggen en is een  partij met een zeer rijke historie. Daarom zijn we vereerd dat ze voor ons kozen. We gaan voor een slimme aanpak, waarbij we de huidige strategie gaan verbreden met de inzet van marketing automation en websites gaan doorontwikkelen voor een optimale klantreis op alle devices. We gaan een verhoogd rendement behalen uit bestaande kanalen en experimenteren op nieuwe kanalen om binnen 2 jaar een omzetgroei van 150% te realiseren. 

In de eerste fase begeleiden we de migratie van de Nederlandse webshop, waarbij we de goede organische zoekresultaten moeten behouden. De Belgische webshop is eerder vernieuwd en dient als blauwdruk voor de Nederlandse. Verbeteringen op het gebied van usability en conversieoptimalisatie zijn speerpunten voordat we live gaan in Nederland.’   

Met elkaar, voor elkaar

DVC is dé specialist op het gebied van vlaggen en signing en een grote speler in verschillende Europese landen. Voor het bedrukken van doek maken ze als enige in Nederland gebruik van een zeefdruk. Onlangs lanceerden ze de vlaggenactie “Met elkaar, voor elkaar!”: een vlag om mensen in vitale beroepen tijdens de coronacrisis een hart onder de riem te steken. De hele opbrengst van deze actie gaat naar het Rode Kruis.

Fabian Slosse, Marketing Strateeg bij Bambuu: ‘De vlaggenactie laat zien hoe betrokken DVC bij de samenleving is. Die betrokkenheid zien we ook terug in onze samenwerking. De directe communicatie tussen DVC en Bambuu, de korte lijntjes; volgens mij is het een van de redenen waarom ze voor ons kozen. We zijn echt hun marketingpartner. De sleutel ligt in de samenwerking; samen beslissingen nemen voor het beste resultaat. De planning voor de komende maanden loopt nu anders dan verwacht. We passen ons aan en kijken ernaar uit om toch mooie resultaten te behalen.’ 

Eric de Jong: ‘Wat ons zo aansprak bij Bambuu is dat ze gelijk een totaalconcept neerzetten. Als MKB’er zijn we best vooruitstrevend in het maken van plannen, maar we zijn geen marketingexperts. Bij Bambuu zijn ze dat wel en kijken ze verder dan alleen dat wat we van ze vragen. Ze gaan niet alleen met onze SEO en SEA aan de slag, maar toetsen ons hele marketingbeleid. Voor ons is het heel fijn dat ze onze kant uit schuiven. Bij Bambuu staan ze dicht bij je als bedrijf; ze zijn proactief, makkelijk in de omgang en hebben een no-nonsensementaliteit.’ 


Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant