Hennie Mantel aan de slag bij Bambuu

In de verdere groei van Bambuu komt Hennie van der Werff- Mantel (39) het team versterken vanaf deze maand.

Bas van Petten
Door:
Bas
Tuesday
12
April
2022
Bambuu Nieuws

Hennie gaat in haar rol als Marketing Strateeg onze klanten helpen hun groeiambities verder te verwezenlijken. De kennis en inzichten die zij opdeed in haar eerdere rollen bij vooraanstaande bedrijven als DPG Media, waar zij onder andere Head Of Marketing Partnerships was, Museum TV en Helpling komen daarbij goed van pas.

Marketing is geen eiland

“Als Marketing Strateeg bij Bambuu adviseer ik klanten op strategisch niveau om hun doelen te bereiken door marketing op een slimme manier in te zetten. Daarbij is het belangrijk dat in een bedrijf alle afdelingen en medewerkers op één lijn zitten en begrijpen hoe we samen kunnen komen waar we zijn willen én hoe we dat gaan realiseren. 

Marketing is namelijk geen eiland: hoe je je als bedrijf profileert, heeft niet alleen invloed op hoe potentiële klanten je zien, maar ook op bijvoorbeeld de salesafdeling en HR. Daarom gaat mijn werk voor Bambuu veel verder dan alleen een marketingplan opstellen: met workshops nemen we iedereen in de organisatie mee in de doelen en de te bewandelen route. Mijn centrale vraag daarbij is: Hoe zetten we de stap naar de toekomst en wat is daar vandaag voor nodig? 

Als generalist met ervaring in zowel Sales als Marketing en het smeden van slimme partnerschappen kan ik zelfs bij gecompliceerde businessmodellen ervoor zorgen dat de marketingstrategie aansluit bij de business en bijdraagt aan het resultaat van een organisatie,” vertelt Hennie.

Vertrouwen 

Ze vervolgt: “Bij Bambuu krijg ik als Marketing Strateeg het vertrouwen. Het eindresultaat telt, maar de weg naar succes voor onze klanten bepaal ik zelf. Bovendien werken er bij Bambuu zeer ervaren marketeers waarmee ik samen tot plannen kan komen die ook echt het verschil gaan maken. Dat, in combinatie met de openheid en de humor binnen Bambuu, maakt dat ik met vertrouwen aan deze nieuwe uitdaging begin!” 

Ook Erik Dijkman, Operationeel Manager en Partner bij Bambuu, gaat met overtuiging de samenwerking met Hennie aan: 

”We zijn erg blij met de komst van Hennie! Met haar jarenlange achtergrond in de media- en marketingwereld hebben wij er alle vertrouwen in dat zij verdere strategische impact gaat maken voor onze opdrachtgevers. We gaan er iets moois van maken!”

Arrow icon
Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.