Kerstpakketten als thermometer voor klanttevredenheid

Bas van Petten
Door:
Bas
Wednesday
23
December
2020
Bambuu Nieuws

WHY

Toen Sietse en ik Bambuu begonnen hadden we een duidelijke visie. We wilden mooie MKB bedrijven het podium geven waar ze recht op hadden (en nog steeds hebben). We zagen dat veel van deze bedrijven moeite hadden om hun marktpositie te behouden door opkomst van grote corporates die een steeds groter deel van de markt afpakte. Denk aan Zalando die het leven van de lokale kledingwinkels lastiger maakt en de NCOI die bij kleinere bedrijfsopleiders het kaas van de brood eet. Zonde, want de wereld wordt er echt niet mooier op als we straks alleen nog maar ons producten of diensten bij één leverancier kunnen afnemen.

HOW

Ook over de 'how' hadden Sietse en ik een duidelijk beeld. Wij gaan MKB bedrijven helpen om hun plek in het weiland te vinden. Waar kun je lekker grazen zonder in in de stront te staan van jouw concullega’s? Deze positionering gebruiken we uiteindelijk voor de marketingaanpak die we van kop tot staart gaan optuigen.

WHAT

We geven onze klanten een allround marketing team voor de kosten van één FTE of minder. Belangrijker nog is dat we als partner te werk gaan en en niet als leverancier van marketingmiddelen. Dit doen we niet alleen door regelmatig letterlijk en figuurlijk naast de ondernemer te gaan zitten, maar ook door met een vast ritme alles steeds een beetje beter te maken.

Een kleine greep uit de kerstpakketten van afgelopen week

En hoe weet je of klanten je ook echt als onderdeel van het team zien? Dan worden we uitgenodigd voor borrels en/of ontvangen we net als de andere medewerkers een kerstpakket of een andere attentie. 

Via deze weg bedank ik al onze klanten in het gestelde vertrouwen en wens ik iedereen een succesvol, gelukkig en bovenal gezond 2021 toe!

Fijne dagen! Cheers!

Bas


Arrow icon
Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.