Kerstpakketten als thermometer voor klanttevredenheid

Ook dit jaar kregen we bij Bambuu (en sommige collega’s zelfs thuis) een flinke stapel kerstpakketten en andere relatiegeschenken. Dit is voor ons de ultieme beloning voor onze aanpak. Ik leg jullie graag uit waarom middels het ondertussen uitgekauwde Golden Circle van Simon Sinek...
Geschreven op:
23/12/2020

WHY

Toen Sietse en ik Bambuu begonnen hadden we een duidelijke visie. We wilden mooie MKB bedrijven het podium geven waar ze recht op hadden (en nog steeds hebben). We zagen dat veel van deze bedrijven moeite hadden om hun marktpositie te behouden door opkomst van grote corporates die een steeds groter deel van de markt afpakte. Denk aan Zalando die het leven van de lokale kledingwinkels lastiger maakt en de NCOI die bij kleinere bedrijfsopleiders het kaas van de brood eet. Zonde, want de wereld wordt er echt niet mooier op als we straks alleen nog maar ons producten of diensten bij één leverancier kunnen afnemen.

HOW

Ook over de 'how' hadden Sietse en ik een duidelijk beeld. Wij gaan MKB bedrijven helpen om hun plek in het weiland te vinden. Waar kun je lekker grazen zonder in in de stront te staan van jouw concullega’s? Deze positionering gebruiken we uiteindelijk voor de marketingaanpak die we van kop tot staart gaan optuigen.

WHAT

We geven onze klanten een allround marketing team voor de kosten van één FTE of minder. Belangrijker nog is dat we als partner te werk gaan en en niet als leverancier van marketingmiddelen. Dit doen we niet alleen door regelmatig letterlijk en figuurlijk naast de ondernemer te gaan zitten, maar ook door met een vast ritme alles steeds een beetje beter te maken.

Een kleine greep uit de kerstpakketten van afgelopen week

En hoe weet je of klanten je ook echt als onderdeel van het team zien? Dan worden we uitgenodigd voor borrels en/of ontvangen we net als de andere medewerkers een kerstpakket of een andere attentie. 

Via deze weg bedank ik al onze klanten in het gestelde vertrouwen en wens ik iedereen een succesvol, gelukkig en bovenal gezond 2021 toe!

Fijne dagen! Cheers!

Bas


Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant