Mailchimp Marketing automation: nu gratis!

Ondernemers wakker worden! Maak jij geen gebruik van Mailchimp Marketing Automation in omdat je de kosten hiervoor niet wilt dragen? Of maak jij geen gebruik van marketing automation omdat je denkt dat dit duur is? Goed nieuws: sinds kort is Mailchimp Marketing Automation in gratis!
Geschreven op:
7/5/2017

Mailchimp Marketing automation gratis?

Ja echt, sinds begin mei betaal je helemaal niks (extra's) voor het gebruik van deze handige feature. Waarom? Omdat Mailchimp gelooft dat zij ondernemers op deze manier vooruit helpen. En dat heeft, in een later stadium, natuurlijk weer tot gevolg dat je wel moet betalen voor je Mailchimp account. Bijvoorbeeld als je boven de 2.000 e-mailadressen komt in je diverse mailinglijsten.

Hoe ondernemers de Mailchimp Marketing Automation moeten gebruiken

Het gebruik van de Mailchimp Marketing Automation kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo kun je nieuwe leads volledig geautomatiseerd opvolgen met (meerdere) e-mails of bijvoorbeeld verkoop stimuleren door klanten jaarlijks te attenderen op hun apk onderhoud. Intent-based campaigns, zoals Mailchimp het noemt.

Verder kun je marketing automation in Mailchimp ook zo instellen dat volle winkelmandjes automatisch opgevolgd worden, bijvoorbeeld met een korting of een herinnering.

Bij Bambuu volgen we voor een hypotheekadviseur bijvoorbeeld volledig geautomatiseerd mensen op die zijn handige rekentool gebruiken.. Resultaat? Afspraken voor een hypotheekgesprek! En die leveren al snel tussen de twee- tot drieduizend euro op. En dat allemaal dankzij de gratis marketing automation feature in Mailchimp. Tof toch?!

Voor iedereen toepasbaar

Marketing automation is voor iedereen direct toepasbaar (en dus gratis). Voor verschillende sectoren hebben zij zelfs al verschillende automations ‘opgezet’. Weten of jouw toepassing/branche al is voorgeprogrammeerd? Log in in Mailchimp (of maak een account aan), klik in de header op Automation en kijk gerust eens rond. Zoeken naar jouw marketing automation doe je in het zoekveld.

Gratis Mailchimp Marketing Automation gebruiken?

Hoe je als ondernemer jouw Mailchimp Marketing Automation inkleedt, hangt natuurlijk vooral af van je doelstellingen. Kom je er zelf nu niet uit? Bambuu helpt jou graag aan een professionele aanpak van jouw marketing automation.

Zo creëren wij voor veel van onze klanten bijvoorbeeld een maatwerk automation, inclusief bijbehorende template(s), landingspagina’s en content als tekst, whitepapers, product sheets en video's.

Meer weten? Bel mij op 06 53 24 70 27 of stuur een mail naar dennis@bambuu.nl.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant