Ontmoet onze Chief Happiness Officer

Zoek er maar eens op in Google. Er zijn ondertussen al flink wat CHO’s te vinden op deze aardbol en ook wij hebben sinds kort een echte Chief Happiness Officer.

Bas van Petten
Door:
Bas
Friday
10
June
2016
Bambuu Nieuws

Geluk als basis voor succes

Maartje heeft de verantwoordelijkheid gekregen om geluk te ‘brengen’ bij onze medewerkers, maar ook onze klanten. Geluk omdat wij er in geloven dat dit de basis is voor succes en niet andersom. In deze rol praat zij dus regelmatig met medewerkers over hun geluk en zal ze waar mogelijk proberen dit geluk te vergroten bij hen. Waar de één gelukkig wordt van een rustigere werkplek, wordt de ander juist blijer van een ontspanningszone met dartbord, ping-pong tafel en sinds kort ook een boksbal. Daarnaast zal ze periodiek onze klanten benaderen om te vragen hoe blij zij zijn. In het algemeen, maar vooral ook met Bambuu.

 

Het benoemen van een CHO sluit aan op onze ‘Result Only Work Environment’ filosofie waarin we mensen aansturen op resultaten in plaats van een tijdsprestatie (op je werk zijn van 9.00 tot 17.30 uur, knap hoor). Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden voor geluk in onze ogen.

Maartje Splinter
CHO
In onze visie begint álles met blije medewerkers. Daarom hebben wij van Bambuu een Result Only Work Environment gemaakt. Het maakt bij ons niet uit wat je doet, wanneer en waar je het doet. Zolang je jouw verantwoordelijkheid maar waarmaakt: zorgen voor tevreden opdrachtgevers. We behandelen onze collega’s als volwassen, vaardige en verantwoordelijke mensen, die prima zelf kunnen bepalen hoe ze dit het beste kunnen doen.

Benieuwd hoe wij geluk prediken op kantoor? Kom gerust eens langs voor een potje ping-pong, een borrel of een goed gesprek.

Arrow icon
Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.