Onze Chief Happiness Officer Maartje in de krant

Ieder bedrijf zou het moeten hebben: een Chief Happiness. Met trots vertelt onze Chief Happiness Maartje Splinter het NHD over haar functie.
Geschreven op:
30/10/2019

De "week van werkgeluk" is niet in stilte voorbij gegaan. Ieder bedrijf zou het toch moeten hebben: een Chief Happiness Officer (CHO). Het Noordhollands Dagblad interviewt onder andere onze eigen 'Chef Geluk' Maartje Splinter. Er zijn nog maar weinig bedrijven die werken met een CHO. Naast Maartje wordt onder andere de Chief Happiness van Tony Chocolonely geïnterviewd.

Werkgeluk

Werkgeluk is een geweldige voedingsbodem. "Durf jouw werknemers maar eens op nummer 1 te zetten", draagt professor Patrick van Hees uit. Tevreden werknemers zijn bereid om een stapje meer te doen voor het bedrijf en zijn minder vaak ziek. Werknemers voelen zich gelukkiger, voelen zich vrijer en ervaren minder werkdruk.

Maartje onze Chief Happiness

De belangrijkste taak van Maartje is het welzijn van de medewerkers. Zij zorgt ervoor dat de wij niet omkomen in het werk en dat er een balans is tussen werk en privé. Niet de hele dag achter je beeldscherm zitten, in de middag een rondje buiten lopen en het behouden van de juiste energie op kantoor. Zit je er even doorheen? Pak een dartpijl of leef je uit op de flipperkast.

We werken hier volgens het principe Result Only: Alleen resultaat telt. We vragen niet om vijf dagen van 9 tot 17 uur op kantoor te zijn, maar om resultaat te boeken. Wil je om 16 uur de kinderen van school halen, prima, werk je toch gewoon nog een uurtje thuis. Al willen wij wel graag iedereen op maandag en vrijdag op kantoor hebben. Dat zijn de dagen dat er ’gezamenlijk’ dingen worden gedaan. Samen lunchen, bijvoorbeeld.

Ben je benieuwd naar het hele krantenartikel van het NHD? Bekijk hier de afbeelding in het groot.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant