Persbericht: Erik Dijkman treedt toe als aandeelhouder van Bambuu BV

Erik Dijkman heeft op 2 juni 2021 een deel van de aandelen van Bambuu B.V. gekocht. Hiermee is hij, ingaande per 1 april 2021, officieel partner van het strategisch marketingbureau voor ambitieuze groeibedrijven.
Geschreven op:
17/6/2021

Erik Dijkman heeft deze maand een deel van de aandelen van Bambuu B.V. overgenomen. Hiermee is hij, ingaande per 1 april 2021, officieel partner van het strategisch marketingbureau voor ambitieuze groeibedrijven. Die beslissing volgde na een serie gesprekken waarin Erik zijn ambitie om te ondernemen duidelijk maakte en de huidige aandeelhouders hem graag als partner wilde toevoegen. Onderdeel van die gesprekken was een meerjarenplan waar Erik ook aan meeschreef.

‘Bambuu is een mooi, gezond en snelgroeiend bedrijf met kundige professionals. Er is een flinke portie ambitie binnen Bambuu aanwezig wat voor mij de reden was om op deze voet verder te gaan', aldus Erik.

Een eigen marketingteam

Bambuu helpt ondernemingen die willen groeien en hiervoor een winnende marketingaanpak nodig hebben, maar moeite hebben om dit zelf goed te organiseren. Om het goed te regelen, heb je namelijk een heel team nodig: van strategie tot alle specialismen. Bij Bambuu krijgen bedrijven dat marketingteam, zonder deze in dienst te hoeven nemen. Een team dat werkt vanuit strategie naar regie en implementatie - met een vast ritme.

Uitkijken naar de toekomst

De toekomst van Bambuu is helder. ‘We krijgen er energie van om mooie ambitieuze bedrijven een marketingbeleid en -uitvoering te geven waar concurrenten jaloers op zijn', aldus Bas van Petten, medeoprichter en -eigenaar van Bambuu. Het doel is om dit voor nog veel meer mooie bedrijven mogelijk te maken. ‘Momenteel is de aanwas van nieuwe klanten, vooral via mond-tot-mondreclame, groter dan wat we met het team kunnen oppakken. Daarom zal de focus komende jaren liggen op de beste mensen aanhaken en onze dienstverlening nog verder verbeteren.’ zegt Bas.

Mooi avontuur

Erik vult aan: ‘Doordat we een scherp toekomstbeeld hebben geschetst, geloof ik in de richting die we op willen. We kunnen nog groter en beter worden, alle voorwaarden daarvoor zijn in huis. Ik kijk uit naar avontuur dat voor mij ligt.’ Bas is het daar mee eens. ‘Wij vinden het geweldig dat Erik nu mede-aandeelhouder van Bambuu is en kijken met het volste vertrouwen uit naar nog vele jaren waarin we samenwerken aan mooie projecten. We gaan er een mooi avontuur van maken.’

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant