Vijf jaar Bambuu!

Veel gebeurd. Veel geleerd, heel veel gedaan.
Geschreven op:
3/5/2018

3 mei 2013. Bas en ik bij de KvK. 'Bambuu' 'bamboe?' 'bamboe ja, dubbel uu' 'ah!' 'ja .... uuu ....'.Ik kan me herinneren dat we die middag ontdekten dat het domein al geregistreerd was, www.bambuu.nl. Door een massasesalon of iets. W*F? bambuu.nl al geregisteerd? We hebben het net verzonnen!?!! Lang verhaal ... Het domein is inmiddels bij ons!

Vijf jaar verder

Veel gebeurd. Veel geleerd, heel veel gedaan. Bambuu is geen kleuter meer. Geen volwassene ook nog, maar zeker geen kleuter meer. We weten steeds beter wie we zijn, wat we moeten doen en hoe dat moet gebeuren.Wat ik zelf het leukste vind aan het hele verhaal? Drie dingen.

Het eerste is dat we een ploeg mensen verzameld hebben waar we gewoon een Héle toffe tijd mee hebben. Bijna elke dag wel een keer huilen van het lachen. Héél belangrijk voor Bas en mij. Het tweede is dat het team steeds beter wordt. En dat lijkt wel steeds sneller te gaan. Qua skills niet meer bij de benen, het is echt mind blowing. Daar zijn we heel trots op. Ten derde, het zal er allemaal mee te maken hebben, worden we steeds beter gevonden door bedrijven die extreem goed bij ons passen. Waarbij bijna 9 van de 10 nieuwe klanten inmiddels via via bij ons binnen komt.

Goed. Vijf jaar is lang, maar ook weer niet heel lang. Dus ik wil niet net doen of we al heel wat gepresteerd hebben. Echt, er moet echt nog zoveel gebeuren. Wat kijken we daar naar uit :D Cheers allemaal!

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant