Plan4Flex

Sinds oktober 2020 werkt Bambuu, met trots, aan de marketingstrategie van Plan4flex.

Plan4Flex

Sinds oktober 2020 werkt Bambuu, met trots, aan de marketingstrategie van Plan4flex.
Plan4Flex
Case Study

Plan4Flex en Bambuu; grensverleggend samenwerken

Sinds oktober 2020 werkt Bambuu, met trots, aan de marketingstrategie van Plan4flex. Het bedrijf uit ‘s Hertogenbosch heeft Bambuu na de presentatie van een strategisch marketingplan, structureel in de arm genomen voor het uitrollen van de korte- en lange termijn marketingkoers.

Plan4Flex biedt software voor uitzenders met complexe planningen, zoals bijvoorbeeld uitzenders die met arbeidsmigranten werken. Plan4Flex vereenvoudigt en ondersteunt operationele processen bij uitzenders. Daardoor kunnen onze klanten efficiënter en sneller werken. Ook snelle en heldere communicatie zorgt voor meer tevredenheid bij zowel klanten als uitzendkrachten.

Heldere en herkenbare taal

We hebben nu 25 medewerkers. Onze doelstelling is om elk jaar met 30 procent te groeien. Daartoe hebben we een heldere positionering nodig en een goede marketingstrategie. Bambuu hebben we nog maar recent leren kennen. We weten echter nu al dat de organisatie perfect bij Plan4Flex past, omdat Bambuu helder en herkenbaar communiceert met ons. Dat gaf bij ons de doorslag om voor Bambuu te kiezen.

"Bambuu startte het proces door met ons mee te denken over een goede marketingstrategie. We zijn echt onder de indruk van de kennis en vaardigheden van de mensen van Bambuu. Een van de eerste dingen die ze uitvoerden, was het advies om de communicatie op onze website strak te trekken. Onze communicatie-uitingen daarop waren namelijk niet gelijk, wat verwarring bij klanten opleverde."

Dreann van den Akker
Dreann van den Akker
Compagnon

Campagnes, meten & bijsturen

Nu dat op orde is, zijn we toe aan een volgende fase waarin Bambuu een grote rol speelt. We zullen de strategie voor de komende tijd samen bepalen en campagnes lanceren. En dan moet er natuurlijk gemeten en bijgestuurd worden op data. Door een nauwe samenwerking met onze interne marketingmedewerkers en Bambuu kunnen we grote stappen maken. Ook voor de toekomst zijn er voldoende uitdagingen waarmee Bambuu ons weer kan helpen.

Wat is jouw groeiwens?

Bedrijven die net als Plan4flex een sterke groeiwens hebben dagen wij graag uit.
Laat ons eens met je meedenken! Bel ons op 085-210 47 47 of mail ons op info@bambuu.nl en we gaan graag met je in gesprek. 

"De kracht van deze samenwerking in mijn ogen is dat er een helder, ambitieus bedrijfsplan ligt met nuchtere en ondernemende mensen bij Plan4lex. Dat zorgt voor duidelijke lijnen en een heldere marketingkoers waar we volle bak aan werken samen. Samen met het marketingteam van Plan4flex en mijn collega-marketeer Djenti Lust, werken wij in een hoog tempo aan het uitvoeren en coördineren van marketingacties, en bewaken kritisch de langetermijnkoers.Het gevolg is dat alle kanalen, van website tot Google en social ads nu veel meer werken in de verdere groei van Plan4flex. Dat werkt als een dikke stimulans bij beide partijen."

Erik Dijkman
Erik Dijkman
Marketing Strateeg Bambuu

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.