Bambuu officieel Recruitee partner

Met Recruitee bundel je al jouw recruitment zaken in één systeem. Hiermee automatiseer je veel zaken rondom de werving en evalueer kandidaten efficiënt.

Met Recruitee bundel je al jouw recruitment zaken in één systeem. Hiermee automatiseer je veel zaken rondom de werving en evalueer kandidaten efficiënt.

Bas van Petten
Door:
Bas
Friday
27
May
2022
Bambuu Nieuws

Sinds 2017 werken we bij Bambuu al met Recruitee. We zochten toen een slim systeem waar alle zaken rondom werving en selectie werden verzameld. Hiervoor zat deze info (sollicitaties, CV’s, gespreksverslagen, etc.) in mailboxen en excelletjes.  

In dezelfde periode wilde wij ook starten met het aanleggen van een ‘virtual bench’. Dit is een overzicht van personen die wij niet perse nu, maar ergens in de toekomst voor Bambuu zouden willen zien werken. Ook dit ondersteunde Recruitee middels de zogeheten ‘talent pools’. En bijkomend voordeel was dat je binnen het abonnement heel snel een goede ‘werken bij’ website kunt maken zonder extra te hoeven betalen. 

TIP
Download ook ons Handboek Recruitment Marketing met tips en tricks voor een slimmer recruitment beleid. 

In de afgelopen jaren hebben wij al meerdere klanten gewezen op en geholpen met de implementatie van Recruitee. Sinds deze maand zijn wij ook officieel partner van Recruitee. Dit betekent dat we klanten nog beter kunnen adviseren en complexe vragen of uitdagingen direct kunnen voorleggen aan ons contactpersoon bij Recruitee.

De belangrijkste voordelen van Recruitee op een rij:

  • Verminder handmatig werk door stappen in het recruitmentproces te automatiseren
  • Plaats jouw vacatures vanuit Recruitee direct op Indeed, Google Jobs en ruim 1400 andere platformen
  • Maak met Recruitee, zonder extra kosten, simpel en snel een werken-bij website of plaats de vacatures middels een slimme widget op jouw eigen website
  • Handige features zoals interview templates, afspraak planner, talent pools, rapportages en een mobiele app
  • Integreer Recruitee met jouw bestaande systemen zoals Google mail en agenda, Outlook en Zoom

Interessant? Bel of mail ons gerust om er achter te komen of dit systeem iets voor jullie is, of start direct een gratis proefperiode via deze link (eerst de kosten bekijken? Klik dan hier).

Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.