Bambuu Relatie Event 2018 (video)

Sietse Kingma
Door:
Sietse
Friday
28
September
2018
Bambuu Nieuws

Stel je voor .. je bent nét 5 jaar geworden en je wil iets leuks doen met je klanten. Wat doe je dan? Natuurlijk! Je knalt met 85 man op een grote driemaster het Markermeer over!

De datum was al geprikt begin dit jaar. Best een gokje om dan eind september (bijna oktober!) een zeilboot te huren. Toch gedaan. En gelukkig héél goed uitgepakt. Ruim 20 graden, volle bak zon en een klein zuchtje wind.

 
Video door Joeri Postma | 15Twelve

Groei!

Mooie uitjes, het hoort erbij in deze tijd. Bijna al onze klanten gaan op dit moment door het dak. Dat brengt uitdagingen met zich mee, zoals het op orde krijgen van de capaciteit.

Maar zoals gisteren besproken is dit ook dé tijd om je marketing nog verder te professionaliseren. Waar moet je beginnen?

Marketing automation is een belangrijke ontwikkeling, die bij iedere ondernemer bovenaan de commerciële agenda zou moeten staan. Gisteren kregen we hier nog flink wat vragen over. Lees hier wat het is en wat het voor je kan doen.

De populariteit van video is een andere belangrijke trend. 60% van de mensen prefereert online video boven dezelfde informatie in tekst. Kortom, aan de slag met het vertalen van jouw boodschap naar video! Lees hier hoe je dat doet.

Wat hebben we een geweldige dag gehad! Gelukkig hebben we de foto's nog.

Foto's door Van Hees Bedrijfsfotografie

Arrow icon
Sietse Kingma
Sietse Kingma
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.