Groeiverhaal: Jill van Haagen

Lees het groeiverhaal van Jill van Haagen. Hoe is haar tijd bij Bambuu en waarom is ze overgestapt naar een bureau?

Jill van Haagen
Door:
Jill
Monday
3
October
2022
Bloeien bij Bambuu

Jill, wat deed je voordat je bij Bambuu aan de slag ging?

Voordat ik aan de slag ging bij Bambuu heb ik gewerkt als freelancer. Tijdens mijn laatste jaar Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik gestart met mijn afstudeeronderzoek naar mijn eigen onderneming. Voordat ik dit onderzoek startte, wist ik eigenlijk al dat ik deze onderneming ging starten. Het was dus een mooie manier om bij potentiële nieuwe klanten binnen te komen ;-) 

De online marketeer in mij is aangewakkerd toen ik mijn stageperiode bij een freelance Google Ads specialist startte, Coco. Coco heeft mij zowel de fijne kneepjes van het Google Ads vak als van het freelancen geleerd en ik werd daar heel blij van. Aan het einde van de stageperiode heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, omdat er een fijne samenwerking is ontstaan en wij allebei dit wilden voortzetten. Dit is inmiddels alweer bijna zes (!) jaar geleden. Heb altijd met veel plezier met haar samengewerkt, maar vooral door de afstand (Noord-Brabant/Flevoland) werd deze samenwerking steeds minder intensief.

Waarom ben je uiteindelijk overgestapt naar een bureau?

In de laatste twee jaar als freelancer kwam er in vlagen een gevoel van ontevredenheid langs. Ten eerste omdat ik merkte dat mijn wereld toch wel klein begon te worden, helemaal door COVID, en ten tweede omdat ik het gevoel had dat ik een gebrek aan zelfdiscipline had om weer nieuwe dingen te leren.

Google Ads is in de jaren flink ontwikkeld, waardoor de werkzaamheden voor de specialist ook zijn veranderd. Ik voelde de behoefte om weer als marketeer meer de breedte in te gaan, door onder andere Google Tag Manager, social ads en andere kanalen en tools eigen te maken. Waar kan dat beter dan bij een bureau? Een bureau met ruim 30 collega’s die allemaal bereid zijn om je vragen te beantwoorden, casussen te bespreken en te sparren over uitdagende marketingdoelen! Dus, die keuze was snel gemaakt!

Wat zijn de voordelen dat je nu bij Bambuu werkt?

Het hebben van collega’s in general is mijn grootste win bij deze stap. Ik heb echt onderschat hoe fijn het is om collega’s te hebben! Collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met veel energie weer thuis kom en mijn ontwikkeling weer in een grote spurt vooruit gaat. Daarnaast krijg ik super veel voldoening van op kantoor werken. Als ik dan thuis kom, heb ik niet meer het gevoel dat er nog werk gedaan moet worden en kan ik heerlijk genieten van mijn, redelijk verse, gezin. Nu al een betere privé-werkbalans.

Hoe ziet jouw toekomst er bij Bambuu volgens jou uit?

Bij Bambuu zorgen onze Operationeel Manager en Teamlead ervoor dat je meerdere stappen vooruit denkt. Het hoeft niet te betekenen dat het pad dat je in het eerste kwartaal voor je ziet, precies zo bewandeld hoeft te worden, maar het geeft je wel een richting. Op dit moment is mijn doel om binnen twee jaar de rol Strateeg aan te gaan nemen. Mochten er in de tussentijd andere uitdagingen zich voordoen, in verband met de groei van Bambuu, dan sta ik daar ook zeker voor open.

Arrow icon
Jill van Haagen
Jill van Haagen
Marketing Consultant

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.