ActiveCampaign: van leads naar conversies, naar terugkerende klanten

ActiveCampaign biedt je alles op het gebied van e-mailmarketing, marketing automation en CRM om een geweldige customer experience te creëren.
Geschreven op:
27/11/2019

ActiveCampaign staat bekend als een e-mailmarketingtool, maar het is veel meer dan dat. ActiveCampaign is een marketing automation platform. Een platform waar je je leads verandert in klanten en van je klanten terugkerende klanten maakt. ActiveCampaign biedt je alles op het gebied van e-mailmarketing, marketing automation en CRM om een geweldige customer experience te creëren.

De voordelen van ActiveCampaign

ActiveCampaign heeft een heleboel voordelen te bieden, waarvan onderstaande er slechts een paar zijn:

#1 Compleet overzicht van alle gegevens en activiteiten: alles op 1 plek

Alle gegevens van jouw contactpersonen zijn op één plek terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de NAW-gegevens, het aantal geopende e-mails, de kliks, ontvangen e-mails, labels, de doorlopen workflows en de bezochte webpagina’s. Je hoeft dus niet langer te schakelen tussen verschillende platforms, maar hebt één overzicht van alle gegevens en activiteiten van je contactpersonen. En heb je een webshop? Ook de e-commerce data (aankopen, orders, orderwaarde) is terug te vinden in ActiveCampaign.

#2 Automatiseren van e-mails (marketing automation)

Eén van de belangrijkste voordelen van ActiveCampaign is de mogelijkheid op het gebied van marketing automation. In dit uitgebreide, maar toch zeer overzichtelijke gedeelte is met de drag-and-drop functie alles mogelijk. Van simpele eenstaps-workflows voor het aanbieden van content tot specifieke workflows bestaande uit tientallen stappen voor het onboarden van nieuwe klanten. Zo ontvangen je contacten nooit meer irrelevante mails.

#3 Talloze integratiemogelijkheden

ActiveCampaign is gespecialiseerd in e-mailmarketing, marketing en sales automation. Het is te integreren met meer dan 150 programma’s zoals Facebook, Zapier, Drupal, Google, Salesforce en WordPress. 

#4 Personalisatie en optimalisatie

Waar leads eerder belandden op een grote stapel, ga je met ActiveCampaign een stap verder. ActiveCampaign biedt de mogelijkheid om je content op te splitsen naar de wensen en behoeftes van ieder individu. Een goede campagne valt of staat bij gepersonaliseerde content. Door middel van Customer Experience Automation ontvangt elke lead het juiste verhaal, hebben ze elk een unieke ervaring en ontvangen ze elk bericht op het voor hen beste tijdstip. Alles om de kans op conversie zo groot mogelijk te maken.

#5 ActiveCampaign Deals CRM App

Met deze app heb je altijd en overal toegang tot jouw leads, deals en notities. Zo kun je afspraaknotities direct vastleggen, vervolgstappen inplannen en heb je alles in één app beschikbaar. 

De eindeloze mogelijkheden

ActiveCampaign biedt alles wat nodig is om jouw lead te kwalificeren én om hem/haar naar een terugkerende klant te laten converteren:

Ben jij toe aan next level e-mailmarketing en slimme marketing automation? ActiveCampaign is dé oplossing. 

Kortom: ben je toe aan de stap om je (online en) e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen? Dan is ActiveCampaign wat je zoekt.

Verder lezen over ActiveCampaign?

Deze blog is onderdeel van een serie blogs over de mogelijkheden die ActiveCampaign biedt. Benieuwd naar de andere blogs? Lees gerust even verder:

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant