Online Marketing Downloads.

Whitepapers en e-books over de belangrijkste speerpunten in onze dienstverlening.
Handboek Recruitment Marketing

De concurrentie in de zoektocht naar talent is gigantisch en breidt zich in rap tempo uit. De vergrijzing, de mismatch tussen onderwijs en arbeidsmarkt, de snelle opkomst van nieuwe specialismen, de forse toename van zelfstandigen: al deze elementen maken recruitment van geschikt personeel lastig.

Eind 2019 keken we naar een duizelingwekkend aantal van 291.000 openstaande vacatures (bron: CBS). Technologische ontwikkelingen (zoals artificial intelligence), gaan dit gat alleen maar groter maken. Het Handboek Recruitment Marketing geef jou een praktisch inzicht om jouw ideale kandidaten aan je te binden!

Bekijk deze download
Recruitment Marketing Canvas

Wie zoek je, waarom, wanneer en wat heb je voor unieks te bieden? De belangrijkste vragen die bepalen hoe jij recruitment marketing toe gaat passen om het juiste talent aan jouw organisatie te binden. Het Recruitment Marketing Canvas biedt jou de nodige handvatten om gericht op zoek te gaan naar nieuw talent!

In het Recruitment Marketing Canvas bepaal je:

  • Candidate Persona: Wie is jouw ideale kandidaat?
  • Unique offer: Wat maakt de vacature én de organisatie uniek t.o.v. concurrenten?
  • Candidate Journey: Welke middelen zet je in, in welke fase van de Candidate Journey?
  • Goals & Resources: Welke middelen heb je nodig om de vacature te vervullen?
Bekijk deze download
Handleiding: Van lead tot klant

Leadgeneratie en -conversie is een onmisbaar onderdeel van de marketingstrategie van jouw bedrijf. Succesvolle sales worden altijd voorafgegaan door goede marketing; dat weten we bij Bambuu als geen ander. Daarom delen we in dit blog een samenvatting van de 6 stappen waarvan we in de praktijk leerden dat deze cruciaal zijn voor een zo hoog mogelijke return on investment. 

Bekijk deze download
Marketing voor kennisbedrijven

De marketeers van Bambuu zitten regelmatig aan tafel met kennisbedrijven. Hierdoor hebben wij helder inzicht gekregen in de uitgangspunten en doelstellingen in deze sector.

Opvallend genoeg zien wij vaak sterke discrepantie tussen de aangegeven doelstellingen en de werkelijke aanpak. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we de belangrijkste marketing eyeopeners voor kennisbedrijven toelichten. Doe er je voordeel mee!

Bekijk deze download
Marketing voor notarissen

De marketeers van Bambuu zitten regelmatig aan tafel met notarissen. Hierdoor hebben wij helder inzicht gekregen in de uitgangspunten en doelstellingen in deze sector.

Opvallend genoeg zien wij vaak sterke discrepantie tussen de aangegeven doelstellingen en de werkelijke aanpak. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we de belangrijkste marketing eyeopeners voor notarissen toelichten. Doe er je voordeel mee!

Bekijk deze download
Marketing voor accountants

De marketeers van Bambuu zitten regelmatig aan tafel met accountants. Hierdoor hebben wij helder inzicht gekregen in de uitgangspunten en doelstellingen in deze sector.

Opvallend genoeg zien wij vaak sterke discrepantie tussen de aangegeven doelstellingen en de werkelijke aanpak. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we de belangrijkste marketing eyeopeners voor accountants toelichten. Doe er je voordeel mee!

Bekijk deze download
Marketing voor advocaten

Bambuu heeft al met heel wat advocaten om de tafel gezeten om inzicht te krijgen in de behoeften op het gebied van marketing en business.

Opvallend genoeg zagen wij vaak een sterke discrepantie tussen de aangegeven prioriteiten en de werkelijke focus. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we tien online marketing eyeopeners voor advocaten weggeven. Doe er je voordeel mee!

Bekijk deze download
9 hardnekkige misverstanden over Facebook

Facebook is veruit het grootste sociale platform op internet. Wereldwijd registreert Facebook 1,23 miljard gebruikers. In Nederland zijn dit er ruim 9 miljoen. Kansen alom, zou je zeggen. Toch horen we ze iedere dag weer: alle redenen waarom je niet met Facebook aan de slag zou moeten gaan.

Onze marketeers hebben inmiddels zoveel ervaring met succesvolle Facebook-aanpak, dat zij graag de belangrijkste misverstanden aan de kaak stellen.

Bekijk deze download
10 online marketing insights voor makelaars

Bambuu heeft al met heel wat makelaars om de tafel gezeten om inzicht te krijgen in de behoeften op het gebied van marketing en business.

Opvallend genoeg zagen wij vaak een sterke discrepantie tussen de aangegeven prioriteiten en de werkelijke focus. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we tien online marketing eyeopeners voor makelaars weggeven. Doe er je voordeel mee!

Bekijk deze download
ActiveCampaign Checklist

Succesvol starten met ActiveCampaign? Gebruik onze handige checklist, voorzien van handige video's en officiële ActiveCampaign documentatie, om jouw account (en eerste automations) op te zetten!

Bekijk deze download
Marketing automation voor opleiders

Meer inschrijvingen door slimme e-mails? Onze download Marketing automation voor Opleiders geeft een kijkje in hoe jij als opleider marketing automation kunt toepassen om meer inschrijvingen te genereren.

Bekijk deze download
Buyer Persona Template

Verbeter je marketing ROI door het gebruik van deze Buyer Persona Template. Het geeft jou alle handvatten om de juiste boodschap aan de juiste doelgroep te koppelen!

Bekijk deze download