Online Marketing Downloads.

Whitepapers en e-books over de belangrijkste speerpunten in onze dienstverlening.

Marketing voor kennisbedrijven

De marketeers van Bambuu zitten regelmatig aan tafel met kennisbedrijven. Hierdoor hebben wij helder inzicht gekregen in de uitgangspunten en doelstellingen in deze sector.

Opvallend genoeg zien wij vaak sterke discrepantie tussen de aangegeven doelstellingen en de werkelijke aanpak. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we de belangrijkste marketing eyeopeners voor kennisbedrijven toelichten. Doe er je voordeel mee!

Bekijk deze download
Marketing voor notarissen

De marketeers van Bambuu zitten regelmatig aan tafel met notarissen. Hierdoor hebben wij helder inzicht gekregen in de uitgangspunten en doelstellingen in deze sector.

Opvallend genoeg zien wij vaak sterke discrepantie tussen de aangegeven doelstellingen en de werkelijke aanpak. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we de belangrijkste marketing eyeopeners voor notarissen toelichten. Doe er je voordeel mee!

Bekijk deze download
Marketing voor accountants

De marketeers van Bambuu zitten regelmatig aan tafel met accountants. Hierdoor hebben wij helder inzicht gekregen in de uitgangspunten en doelstellingen in deze sector.

Opvallend genoeg zien wij vaak sterke discrepantie tussen de aangegeven doelstellingen en de werkelijke aanpak. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we de belangrijkste marketing eyeopeners voor accountants toelichten. Doe er je voordeel mee!

Bekijk deze download
Marketing voor advocaten

Bambuu heeft al met heel wat advocaten om de tafel gezeten om inzicht te krijgen in de behoeften op het gebied van marketing en business.

Opvallend genoeg zagen wij vaak een sterke discrepantie tussen de aangegeven prioriteiten en de werkelijke focus. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we tien online marketing eyeopeners voor advocaten weggeven. Doe er je voordeel mee!

Bekijk deze download
9 hardnekkige misverstanden over Facebook

Facebook is veruit het grootste sociale platform op internet. Wereldwijd registreert Facebook 1,23 miljard gebruikers. In Nederland zijn dit er ruim 9 miljoen. Kansen alom, zou je zeggen. Toch horen we ze iedere dag weer: alle redenen waarom je niet met Facebook aan de slag zou moeten gaan.

Onze marketeers hebben inmiddels zoveel ervaring met succesvolle Facebook-aanpak, dat zij graag de belangrijkste misverstanden aan de kaak stellen.

Bekijk deze download
10 online marketing insights voor makelaars

Bambuu heeft al met heel wat makelaars om de tafel gezeten om inzicht te krijgen in de behoeften op het gebied van marketing en business.

Opvallend genoeg zagen wij vaak een sterke discrepantie tussen de aangegeven prioriteiten en de werkelijke focus. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we tien online marketing eyeopeners voor makelaars weggeven. Doe er je voordeel mee!

Bekijk deze download
ActiveCampaign Checklist

Succesvol starten met ActiveCampaign? Gebruik onze handige checklist, voorzien van handige video's en officiële ActiveCampaign documentatie, om jouw account (en eerste automations) op te zetten!

Bekijk deze download
Buyer Persona Template

Verbeter je marketing ROI door het gebruik van deze Buyer Persona Template. Het geeft jou alle handvatten om de juiste boodschap aan de juiste doelgroep te koppelen!

Bekijk deze download